Aktuellt

Gardena

Gardena är baserat i Ulm i Tyskland men har genom åren etablerat sig över hela världen och blivit en favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare.

gardena

Det beror på att Gardena kan erbjuda allt som behövs för både stora och små trädgårdar, vare sig det handlar om bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattor, träd och buskar, redskap och maskiner, eller gödning och luftning. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet, och finns i 80 länder över hela världen.


r50li

Robotgräsklippare R50Li

GARDENAS innovativa robotgräsklippare R50Li sköter klippningen åt dig. Den klipper gräsmattan på egen hand medan du njuter av din fritid eller gör annat. Tack vare det oregelbundna klippmönstret klipper R50Li en gräsmatta på upp till maximalt 500 m² - effektivt, tillförlitligt och utan hjulspår. Resultatet är en alltid perfekt skött gräsmatta.

Läs mer...


bevattning

Bevattning

Din trädgård är en plats för avkoppling och njutning. För att växterna och gräsmattan ska hålla sig gröna och friska är det av största vikt att vattna på rätt sätt. GARDENA erbjuder utmärkta lösningar när det handlar om bevattning, transport av vatten, vattenpumpar och automatisk bevattning. Det finns effektiva bevattningslösningar för nästan alla slags trädgårdar.

Läs mer...


skotsel

Skötsel av gräsmattan

Om du vill ha en välskött gräsmatta är klippningen A och O. Om du dessutom vill att gräsmattan ska ge ett extra prydligt och välskött intryck behövs även kantklippning och trimning. Fast det är klart, att bara klippa gräset är ju inte tillräckligt för att gräsmattan ska må riktigt bra. Regelbunden luftning och gödning är också viktigt.

Läs mer...


busk

Busk- & Trädvård

Buskar och träd har alla sitt personliga utseende och speciella karaktär. De måste passa in i den vision du har om trädgårdens utformning. Det är därför viktigt att trimma, klippa och kapa dem för att de ska utvecklas i rätt riktning och få det utseende som du önskar.

Läs mer...


redskap

Trädgårdsredskap

Oavsett om du har en färdig trädgård eller om du planerar ett nytt projekt, finns det alltid mycket jobb att göra. GARDENAs sortiment av handverktyg, trädgårdsredskap, spadar och tillbehör är en bra hjälp för i princip alla slags jobb i blomrabatterna och grönsakslanden.

Läs mer...


Kontakta oss för pris på önskad modell.

Tillbaka

 

 

dava.nu

Loftahammars Servicecenter - Proffs på allt inom båtar, förvaring, service m.m.

Låt oss hjälpa er, med vår mångåriga kunskap får ni levererat kvalitet...

Öppettider

För aktuella öppettider ring: 0731-590954

Skicka förfrågan

Vill du boka hjälp med service på din båt, klippare, bil etc. Fyll i vår förfrågan så kontaktar vi er inom kort.

Skicka förfrågan

Kontakta oss

Loftahammars Service Center AB
Bjursundsv.57
594 70
Loftahammar

Butik. 0493-619 09
Verkstad. 0493-619 12
info@dava.nu
Loftahammar - Sweden