Aktuellt

Klippo

Klippo har ett sortiment av mulcherklippare, gräsklippare med uppsamlare, cylinderklippare och handgräsklippare. Vi har även vertikalskärare och rätt tillbehör och reservdelar till din gräsklippare.

klippo

Det beror på att Gardena kan erbjuda allt som behövs för både stora och små trädgårdar, vare sig det handlar om bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattor, träd och buskar, redskap och maskiner, eller gödning och luftning. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet, och finns i 80 länder över hela världen.


mulcher

Gräsklippare med mulcherteknik

Mulchertekniken innebär att kniven, som sitter under kåpan, är konstruerad så att den klipper i flera olika nivåer under sin rotation. Mulchertekniken kallas ibland därför också för BioClip och multiklipp. Grässtråna blir finfördelade och sprids ner i gräsmattan som extra gödning och vatten. Du behöver alltså inte räfsa eller samla upp det klippta gräset om du klipper tillräckligt ofta (en gång i veckan räcker oftast).

Läs mer...


uppsamlare

Gräsklippare med uppsamlare

Med en uppsamlare är allt ”räfsat och klart” när du klippt färdigt. Bra för dig som vill ha en fin gräsmatta utan gräsklipp när du klippt färdigt. Det klippta gräset kan du kompostera och blanda med sand och du får då ett perfekt toppdressingmaterial. I Klippos system med uppsamlare ingår speciellt utformade knivar som tillsammans med kåpans utformning skapar en luftström för maximal uppsamlingseffekt.

Läs mer...


cylinderklippare

Handgräsklippare / Cylinderklippare

Cylinderklippare, handgräsklippare eller "handjagare" - kärt barn har många namn. Vill du vara extra miljövänlig ska du välja den klassiska gräsklipparen Klippo Free, byggd med samma kvalitetsfilosofi som övriga Klippo-maskiner, men med handgräsklipparens alla fördelar. Den ger garanterat inga utsläpp och dessutom får du bra motion på köpet.

Läs mer...


tillbehor

Tillbehör och reservdelar

Alla tillbehör och reservdelar till våra gräsklippare har små finesser som kanske inte syns utanpå, men som kan göra stor skillnad efter en tids användning.

Läs mer...


Kontakta oss för pris på önskad modell.

Tillbaka

 

 

dava.nu

Loftahammars Servicecenter - Proffs på allt inom båtar, förvaring, service m.m.

Låt oss hjälpa er, med vår mångåriga kunskap får ni levererat kvalitet...

Öppettider

För aktuella öppettider ring: 0731-590954

Skicka förfrågan

Vill du boka hjälp med service på din båt, klippare, bil etc. Fyll i vår förfrågan så kontaktar vi er inom kort.

Skicka förfrågan

Kontakta oss

Loftahammars Service Center AB
Bjursundsv.57
594 70
Loftahammar

Butik. 0493-619 09
Verkstad. 0493-619 12
info@dava.nu
Loftahammar - Sweden